fredag 31. oktober 2008

scrapping.no 5 år


Gratulerer med 5 års dagen!!
forumet finner du masse inspirasjon, tips og gode idéer. Her kan du snikksnakke om alt mellom himmel og jord - og lurer du på noe, så er det alltid en av medlemmene som har svar :o)

Maya og Tony: lykke til de neste fem årene!


torsdag 30. oktober 2008

3års-kjærestedag


I dag er det jammen blitt 3 år siden DrømmeMannen ble min - helt offisielt da ;o)

Tusen takk, kjære - for at du står ved min side i tykt og tynt! Takk for at du deler hverdagens gleder og sorger sammen med meg og ungene, for at du er en sånn flink pappa. Det er så trygt og godt å leve sammen med deg! Du støtter meg og gjør meg til en bedre versjon av meg selv! Jeg er så lykkelig for at tilfeldighetene sørget for at vi traff hverandre :o) Ydmyk og takknemlig for at jeg kan dele hverdagen med min aller beste venn! Elsker deg, kjæresten min!
*klæmma*

I DAG

I dag kjæm det kanskje
så mjuk en vijnn
- åppne du dørra di
slæpp du han ijnn?

I dag kjæm det kanskje
så mjuk ei hainn
- lar du ho stryke dæ
no, mens ho kainn?

- Arvid Hanssen -


onsdag 29. oktober 2008

Oh what a beautiful morning - og gratisfonter..

"Morgenstund har gull i munn" - er enkelte morgener omdøpt til "morgenstund er tull i grunn.." I dag ble det ikke gjort - se for et flott "maleri" å våkne opp til!


Og visst du liker fratisfonter så finner du 13 stk her
Koden får du pr mail når du melder deg på nyhetsbrevet deres :o)

Ha en fin dag!

tirsdag 28. oktober 2008

Gratulerer med dagen, svigermor Britt!



Håper du har hatt en fin dag - takk for gode kaker og koselig selskap hos dere i helga!
Har du fått noe fint? Spent på hva Henning har funnet på i anledning dagen *kniis*



*mange klæmma fra alle oss*







Bildet ble tatt i anledning Lasse sin 10års dag i september.


torsdag 23. oktober 2008

LilleSprett og Lillepusi



Her noen av de andre familiemedlemmene våre!
Til venstre; Lille Sprett! Det er Kamilla sin flotte løvehodekanin, han er 15 måneder gammel og har bodd sammen med oss i ett års tid. Du kan tro han er en morsom liten fyr, med masse personlighet. Han går på tur i bånd - og når han ikke gidder mer, stikker han hjemover. Han har funnet ut at det er ganske effektivt å sette seg rett ned og ikke rikke seg av flekken, selv om Kamilla lokker og lurer.... for da slipper han å gå; matmor løfter og bærer den "stakkars, lille, slitne" ulldotten sin *kniis* Er han ikke flott?

Må jo vise fram ho Lillepusi også. Flyttet hjem til oss for 2 år siden, fra dyrebeskyttelsen. Var en liten forskremt skapning som satt inners i et hjørne. Vi brukte mye tid for å få henne trygg på oss - og nå er hun verdens snilleste og mest kosete pus. Hun er imidlertid ikke noe glad i "fremmede", da stikker hun og gjemmer seg. På bildet er det Kamilla som koser med "det lille barnet" vårt ;o)

onsdag 22. oktober 2008

Tja...



Her må man jo teste litt...kjenner at jeg er rimelig blond her *kniis*
Godt at jeg har Minnerikets forum og alle de flotte jentene der - de har blogget lenge, prøvd og feilet og deler gjerne av sin erfaring!

Her er forresten to til av gullene mine - Sebastian og Emilie. De er tante sin lille bajas og tante sin lille dukke <3 Var så heldige å få være litt sammen med dem, før jeg og Trine stakk til Oktobertreffet i Ski. Her hadde vi en helt super helg, sammen med morsomme og inspirerende jenter! Fikk virkelig ladet batteriene, på tross av lite søvn - og kom hjem full av idéer og overskudd :o)


JIPPI!


I dag fikk jeg en hyggelig overraskelse i posten:

En rykende fersk bok: "Nå kan jeg lese" av Anne Kiserud. Boken passer godt for begynnerleseren, fordi de fleste ordene bare bestå av én stavelse. Anne jobber som lærer i Skiptvet kommune og har brukt mange år på å prøve ut og justere tekstene til elevene som er målgruppen for leseboken. Det var en ære å bli spurt om å lage forsiden på boken hennes. Utrolig rart å få boken og se tegningen min på trykk!!

Ønsker Anne og forlaget lykke til med salget!




Og vips...

..der hadde jeg jammen laget meg en blogg!
Blir spennende om jeg får til dette da *blond*

Har oppkalt bloggen etter mine søte små hottentotter :o)