fredag 23. oktober 2009

Freddan - Koselig award

I dag lå det jammen en koselig award å venta på meg hos Mette ♥ Tusen, tusen takk skal du ha *klæmme-på* Kjempekoselig å bli kjent med deg altså - gleder meg masse til vi (kanskje?) treffes igjen på Ski-treffet i mars!!



Jeg sender herved awarden videre til:

Åshild - modig, kreativ og sprudlende jente, som jeg setter stor pris på å ha blitt litt bedre kjent med...selv om jeg følte at jeg "kjente" deg før jeg traff deg *fnis* Hadde vært fast leser av både den ene og den andre av bloggene dine. Du er enestående! ♥

Nina: Kom "ramlende" inn i cyberspace-livet mitt i fjor høst. Vi byttet stempler og utvekslet adventskalender. Koselig bloggvenn, som lyser opp dagen med søte kommentarer i bloggen min ♥Har enda til gode å treffe deg, sånn på ordentlig - men; en dag...!

også har vi jo en Nina til:
...og det er mest som trøst fordi du ikke kunne komme på Ski-treffet forrige helg *fnis* MEN i mars er det nye muligheter, snuppa!! ♥

Sist, men ikke minst:
Lene: Du har et fantastisk vesen, en av de skjønneste jeg vet ♥ Tusen takk for all inspirasjon, koselige samtaler, gode råd og vonde magemuskler(!) av all fnistringen vi gjør når vi treffes. Sååå glad for at jeg er blitt kjent med deg, vennen!


mandag 19. oktober 2009

♥ Minne-hjørnets blogg ♥

Da har endelig Minne-hjørnet åpnet bloggen sin for alle - og det har allerede vært ganske mange på besøk *weee*



I den forbindelse har Minne-hjørnet en "liten" blog candy:
For å bli med i candyen må du legge igjen spor etter deg i kommentarfeltet under posten (inne på bloggen til Minne-hjørnet). I tillegg må du fortelle om candyen i din egen blogg og ved å legge inn bildet av ett av byEvy-stemplene. Candyen er åpen frem til søndag 1.november 2009kl.22.00
En heldig vinner får en pakke med Minne-hjørnets vintageark designet av Gudrun og Lene - samt to stempler fra den nye kolleksjonen byEvy.



Åh, har hatt en helt fantastiske helg!!! Må nok bruke litt tid på å summe meg, og få fordøyd alle inntrykkene etter Ski-treffet :o)

Tusen takk til alle dere som var med på å gjøre Ski-treffet til en av de beste helgene i året *klæmme-på* Håper vi sees i mars!


torsdag 8. oktober 2009

★ Det snør, det snør - tiddeli bom ★

Åh - nå fikk jeg skikkelig julestemning her!!!
Snøen daler ned i store, hvite filler her - nå legger den seg på bakken, og smelter ikke bort med en gang. Vakkert!!

Kjenner at jeg gleder meg til jul ♥



Benytter også anledningen til å gratulere onkel Per og onkel Ivar med dagen i dag!!
Håper dere får en strålende dag, begge to :o)
*mange go'klæmma fra alle oss på Sandstrand*



mandag 5. oktober 2009

♥ Uhu ♥

En liten nyklekket en...


Her i nord har vi hatt en alledeles strålende helg - vakkert høstvær, klar himmel og frostnetter! ...etter en særdeles fuktig september er det jammen godt at vi får tørket litt opp ;o)


torsdag 1. oktober 2009

En vakker torsdag

Etter mange dager med øsende, pøsende regn - ser vi endelig et lite glimt av sola i dag :o)

I dag er første dagen i ny stilling som Prosjektsekretær hos Chili Harstad as :o) Selv om jeg har vært på Chili siden høsten 2007, så er det ganske deilig å gå over i ei fast stilling!! *weee*

Nå er det bare 15 dager igjen til Ski-treffet og jeg GLEDER meg!!!! Gleder meg til å møte igjen trivelige scrappe-jenter, til å få nye impulser på kurs - til faktisk å få scrappet litt *fnis* Gleder meg til å være nattevakt - det er nå blitt en "tradisjon" ;o) ...også er jeg kjempespent på om byEvy-stemplene kommer i hus til da....



Her er forresten Bayaz og gjengen...hvis det skulle vært helt "riktig", så skulle LillePusi hatt kaninen Sprett på hodet, men det så litt teit ut - så da ble det "stand-in" ;o)



Minne-hjørnet trengte et litt avlangt stempel - og da ble det en liten nisseunge med mange gode juleønsker :o)

...og til slutt en kar som ble "født" sist det var treff i Ski, i mars ;o)


Ha en strålende høstdag!