fredag 23. oktober 2009

Freddan - Koselig award

I dag lå det jammen en koselig award å venta på meg hos Mette ♥ Tusen, tusen takk skal du ha *klæmme-på* Kjempekoselig å bli kjent med deg altså - gleder meg masse til vi (kanskje?) treffes igjen på Ski-treffet i mars!!Jeg sender herved awarden videre til:

Åshild - modig, kreativ og sprudlende jente, som jeg setter stor pris på å ha blitt litt bedre kjent med...selv om jeg følte at jeg "kjente" deg før jeg traff deg *fnis* Hadde vært fast leser av både den ene og den andre av bloggene dine. Du er enestående! ♥

Nina: Kom "ramlende" inn i cyberspace-livet mitt i fjor høst. Vi byttet stempler og utvekslet adventskalender. Koselig bloggvenn, som lyser opp dagen med søte kommentarer i bloggen min ♥Har enda til gode å treffe deg, sånn på ordentlig - men; en dag...!

også har vi jo en Nina til:
...og det er mest som trøst fordi du ikke kunne komme på Ski-treffet forrige helg *fnis* MEN i mars er det nye muligheter, snuppa!! ♥

Sist, men ikke minst:
Lene: Du har et fantastisk vesen, en av de skjønneste jeg vet ♥ Tusen takk for all inspirasjon, koselige samtaler, gode råd og vonde magemuskler(!) av all fnistringen vi gjør når vi treffes. Sååå glad for at jeg er blitt kjent med deg, vennen!


2 kommentarer:

Nina sa...

Heisann, snuppa!!!

Tusen, tusen takk for award og gode ord, du er go`du *klem, klem, klem*

Hege sa...

Hei Evy
Vile bare si takk for et flott kurs på treffet.
Blir nok å handle endel promarkers.
De nye stemplene du har laget e så kjæmpe koselig.
Ha en fin
Hege