tirsdag 1. desember 2009

1. desember - Julekort i brunt og turkis

Desember er her - med ymse aktiviteter stort sett hver dag!
...da er det jammen godt at hottentottene er lette å få ut av senga om morgenen *fnis* ...mon tro hva det kommer av ;o)

Jeg har fått opp stjerna i kjøkkenvinduet - kjøpte meg ny, i rødt metall. Likte godt at den ikke lyser så sterkt - så jeg måtte ta et bilde i mørket i går kveld ;o)En annen nyanskaffelse - er to lyslykter fra Sagaform. Kikket på dem på jobb i hele desember i fjor, så i år ble jeg bare nødt til å kjøpe meg et par ♥ Snøfnuggene på glasset "speiler" seg så fint på veggene når det er tent lys i den.Et lite kort i full fart:

Ha en vidunderlig adventstid ♥

5 kommentarer:

Trine sa...

Kjempefin julepynt fu har! Nydelig kort, i full fart, du liksom. Tusen takk for redigeringa av bildene! Du er en KNUPP!!!

Maya sa...

Så lekkert kort!!
Og full fart,jaha ;)
Nydelig er det,og stilige farger på julekort!!
Ha en flotters 2. desember,snuppa :)
Go`klem!

Lena Katrine sa...

Nydelig stjerne og lykt!
Og du verden så flott et kort! Lekre farger, flott oppsett og lekkert dekorert!

Ha en gnistrende flott dag, vennen!
(her er det 20 blå i dag, og mest komf å sitte ved siden av ovnen ;)

Go'klem

Tonje sa...

Nydelig kort du har laget! Stemningsfullt og vakker pynt også. Vi har to slike røde lykter vi også og jeg synes de er så vakre!

Lambi sa...

Ååå,jeg bare elsker å henge juelstjernen opp i stuevinduet 1.desember eller første søndag i advent! Det er så koselig og pent! Blir så glad på morgenen når jeg kommer ut i stua og der det lyser så fint opp i mørket!:) Lyktene dine var også kjempe flotte...forstår at du måtte ha de,hihi! ;) Julekort i turkis og brunt var jo helt knall da! Ser ikke akkurat ut som hastverksarbeid om jeg må få si det,hehe,knall fint var det! :) He en fortsatt koselig adventstid! Klem