lørdag 1. november 2008

Kamillas julegaveproduksjonJula nærmer seg med stormskritt - og da er det kanskje på tide å starte med de heimelaga gavene for i år ;o)
Vi har senket ambisjonsnivået kraftig - siden jeg skal opereres før jul, og nok kommer til å være en smule redusert *kremt*

Kamilla har bestemt seg for å lage julegaver til de beste venninnene sine i år. Mamman får hjelpe til - så vi skal kose oss sammen noen kvelder framover!

Her er hun i full gang med å stryke filten *flinkepia*
Vi har kjøpt røde pennaler av tovet ull - på salg hos Panduro. De skal dekoreres med filt, knapper og søm - alt etter mottakerens favorittfarger og interesser.Her er det første ferdig. Vi ble ganske fornøyde med det - og håper Emilie også kommer til å like julegaven sin :o)

1 kommentar:

Elin G P sa...

Heia,koselig blogg du har her =)Kommer til å titte innom deg ofte her fremover =)
Artig å se flere som lager presanger,jeg lager også presanger,skulle begynt for lenge siden fordi det er så mange i min slekt,men skal sette av novembermåneden til slikt,så får e se kor langt e kjæm til jula nerma seg,har en sønn på 14 år som også liker å pusle med ting og tang så jeg skal nu få ham med på å lage noen julepresanger til slekt og venner...
Hilsen fra Elin =)