lørdag 1. november 2008

Novembertur


I dag lånte hottentottene og jeg naboens skjønne cocker spaniel August - og tuslet oss en tur ut i naturen. Her var det mye spennende å se, så vi lekte at vi var på "oppdagelsesferd" ;o)

Her sitter Lasse, Kamilla og August så fint under et av trærne i "trollskogen".

Mamman fikk også være med på noen bilder - Lasse er fotograf :o)

(Har forresten bestemt meg for å la de andre "slippe til" med kamera, slik at det faktisk finnes noen bilder av meg sammen med ungene...)
Det er desverre ikke kommet noe snø hos oss enda, og hottentottene gleder seg til at det skjer! Det var likevel litt "vinterfølelse" å finne her og der.
Kamilla fant spennende isflak, med flotte mønster......og kvister og strå med rim på!
Vi gleder oss til snøen kommer - da skal vi lage engler i snøen, snømann, snølykt og måke masse snø (les: Cato skal måke med traktoren) i en stor haug, sånn at vi kan lage oss ei stor snøhule :o)

Vi hadde forresten noen som holdte nøye øye med oss på store deler av turen.

To havørner satt oppe i åssiden i hvert sitt tre. Ravnene bråkte og varslet, og ørnene tok etterhvert vingene fatt og seilte majestetisk sin veg. Havørner er egentlig et "dagligdags" syn for oss, men jeg er stadig like fasinert over den enorme og vakre fuglen!


Denne gjengen - "Cool and the gang" - var en smule skeptisk da vi kom gående langs inngjerdingen deres *kniis* Det var nok den viltre og spretne August som gjorde de ellers så tøffe værene, en smule usikre....bortsett fra "Cool" da - han la seg demonstrativt ned og tygde på et strå ;o)

En hel flokk av fugler byttet på å sitte i ett tre. De var så fine, med en liten topp på hodet. Vet ikke hva slags fugl dette er - noen andre som vet?
En koselig tur, men det var like deilig å komme hjem igjen, fyre i peisen - og finne fram litt hobbygreier ;o)


1 kommentar:

Inas lune hjørne. sa...

Det ligner på sidensvans. Så det tror jeg det er.:o) Koselig å se bilder fra turen deres, og jeg er helt enig i at det er viktig at mamma er med på bilder og.