søndag 21. februar 2010

...reisefeber...

Åh...i morgen drar foreldrene mine på ferie til Den Dominikanske Republikk - der skal de også besøke den eldste hottentotten min, Ine Mariel, som er utvekslingsstudent der...gjett om jeg har reisefeber - og litt vondt i mammahjertet ♥ Bare tanken på at de på onsdag får klemme ungen min, gjør at jeg får en liten tåre i øyekroken *snufs*
Vi har fylt koffertene med gaver til både Ine og familien hennes. Med på lasset er det også blitt plass til litt av snuppas ønsker; nybakt mammabrød, nugatti, trønderfår, gullfisker, lakris og ikke minst: norsk sjokolade :o)

Kan tenke meg at det skal bli feststemning når gavene deles ut ♥

Og i slutten av mars er det endelig vår tur til å se igjen og klemme prinsessa ♥ Gjett om jeg gleder meg!!! To uker i et karibisk paradis, der jeg endelig skal få møte den fantastiske familien som har åpnet husrom, hjerterom og deler det lille de har med jenta mi!! Gleder meg til å se alt jeg bare har sett små glimt av på bilder og hørt om. Det skal bli spennende for Ine å få lov å leke turist i landet "sitt".
Her er forresten hotellet vi skal bo ved, Velero Beach Resort i Cabarete - stilig, ikke sant?...bare 33 dager igjen...

3 kommentarer:

Lisa Marlene sa...

Å, det ser helt herlig ut! Jeg kan tenke meg til at du gleder deg, både til ferien, til å oppleve landet og familien der og ikke minst til å treffe Ine igjen! Godt at hun får litt besteforeldrekos først og en hel skattekiste fra Norge. Du får hilse og ønske dem god tur!

Maren sa...

Oiii, jeg kan skjønne at du gleder deg ja, herlighet! Bare 33 dager, det går fort!

Anonym sa...

Du gleder deg vel masse! Skjønner det!

Ville bare si til deg at det ligger en liten hilsen i bloggen min til deg! :-)

Ha ei strålende helg!
*Klæmma!*