torsdag 23. oktober 2008

LilleSprett og LillepusiHer noen av de andre familiemedlemmene våre!
Til venstre; Lille Sprett! Det er Kamilla sin flotte løvehodekanin, han er 15 måneder gammel og har bodd sammen med oss i ett års tid. Du kan tro han er en morsom liten fyr, med masse personlighet. Han går på tur i bånd - og når han ikke gidder mer, stikker han hjemover. Han har funnet ut at det er ganske effektivt å sette seg rett ned og ikke rikke seg av flekken, selv om Kamilla lokker og lurer.... for da slipper han å gå; matmor løfter og bærer den "stakkars, lille, slitne" ulldotten sin *kniis* Er han ikke flott?

Må jo vise fram ho Lillepusi også. Flyttet hjem til oss for 2 år siden, fra dyrebeskyttelsen. Var en liten forskremt skapning som satt inners i et hjørne. Vi brukte mye tid for å få henne trygg på oss - og nå er hun verdens snilleste og mest kosete pus. Hun er imidlertid ikke noe glad i "fremmede", da stikker hun og gjemmer seg. På bildet er det Kamilla som koser med "det lille barnet" vårt ;o)

1 kommentar:

Lena Katrine sa...

Hei!

Takk for sist! Kjempehyggelig å treffe deg! Hadde en helt fantastisk inspirerende flott helg!
Gratulerer så mye med illustrasjonene til boken - så stas! Men du er jo knallgod på fargelegging, så bedre illustratør, skal man lete lenge etter!
Har ikke fått prøvd meg på MCP-teknikken enda, men èn dag når jeg får tid...Og da er jeg spendt på hva du mener...Og ja, jeg er veldig mottakelig for konstruktiv kritikk!

Ha en flott helg, og så håper jeg vi ses igjen om ikke alt for lenge!

Klem fra Lena Katrine

PS! Gratulerer med flott blogg!