søndag 15. mars 2009

♫♪ Slipping trough my fingers ♪♫


Da jeg så filmen "Mamma Mia" - som jeg forresten er helt betatt av - så ble jeg skikkelig rørt av scenen med sangen "Slipping trough my fingers".
Fikk klump i halsen og tårer i øynene...jeg kjente meg sååå igjen. Tenåringen min og jeg er akkurat på dette stedet i livet, der man kjenner at man "mister" ungen sin. Mister henne ut i voksen-verdenen.
Det er rart - og godt - på en underlig måte....også er det bittelitt trist...
Kan bare krysse fingrene for at jeg har greid å sende med henne en godt fundament for hennes voksne liv på egen hånd - at byggesteinene hjemmefra er godt plassert, og tåler det byggverket hun selv skal føre opp...

Vel...det måtte jo bli en LO av dette. Den puslet jeg sammen på Ski-treffet forrige helg - da jeg hadde noen timer alene under nattevakta mi (dvs. da Maya og Lena hadde hoppet i loppekassa *kniis*).Syns det passet så godt med "hippie"-bildene av Ine Mariel - med sorthvitt bilde av meg i konstrast. Har slengt på litt blingbling - og en sommerfugl...som flagrer av sted på ukjente eventyr..? Har skrevet hele teksten for hånd - og trukket ut noen strofer som jeg har skrevet rundt bildene av oss.
Ja - jeg ble egentlig ganske fornøyd med resultatet her. Syns bildene og arkene passet til teksten og det jeg har forsøkt å formidle..
(så gjenstår det å se hva min store-lille-prinsesse synes...)

9 kommentarer:

Nina sa...

Fikk nesten tårer i øynene jeg nå *sukk* Kjempe lekker LO, og tanken bak er nydelig synes jeg.

Ha en super søndag *klem*

Lisa Marlene sa...

Ååå, så herlig LO, Evy-Kristin! Sangen i filmen rørte ved meg også, selv om det er litt tid igjen før jeg må igjennom den runden der. Virkelig vakkert!
Ser ut til at du koste deg på Ski-treffet! Moro å se hva du fikk laget!

Carrin sa...

For en nydelig LO!! Du formidler budskapet på en enestående måte her. Bååde gjennom bildene, sommerfuglen og tittelen! Herlig!

Anonym sa...

Jeg blir også kjemperørt av den sangen - ser for meg hormonbomba flakse ut på egne veier... må nok lage en sånn jeg også ;)
Lekker LO!
Takk for sist - håper ikke det blir mange år til neste gang :)

Lena Katrine sa...

Fantastisk! Nydelige bilder, flotte farger og fantastisk symbolikk! Og den hånskrifta di...nesten skremmende, men den er så og si prikk lik min...

Ha en super dag videre, vennen!

Og du - jeg tok ikke hintet om arbeidsfred, etter at jeg og Maya hadde lagt oss altså *tji-hi*

Lene S sa...

Nydelig lo! Jeg blir også like rørt hver gang jeg ser den scenen.. (ja den har blitt spilt noen ganger her og LOL)

Sigrun sa...

For en flott LO og en herlig tittel! Kjenner meg også så godt igjen i den sangen også. Jeg mister lissom datteren min litt etter litt ettersom hun vokser! snufs;o)

Anita Hagen sa...

Herremilde så utrolig flott og sjarmerende. Ble rørt helt inn til beinet og ja, jeg måtte borti øyekroken og tørke litt. Dette er så delikat og harmonisk at det er en fryd å se. Flinkingen asså!

Takk for sist forresten. Du og søstern er helt fantastise å være i selskap med - Humørspredere til tusen!

Ha en finfin dag videre.

Klem fra Anita

Anonym sa...

Amiable fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Thank you seeking your information.