mandag 19. oktober 2009

♥ Minne-hjørnets blogg ♥

Da har endelig Minne-hjørnet åpnet bloggen sin for alle - og det har allerede vært ganske mange på besøk *weee*I den forbindelse har Minne-hjørnet en "liten" blog candy:
For å bli med i candyen må du legge igjen spor etter deg i kommentarfeltet under posten (inne på bloggen til Minne-hjørnet). I tillegg må du fortelle om candyen i din egen blogg og ved å legge inn bildet av ett av byEvy-stemplene. Candyen er åpen frem til søndag 1.november 2009kl.22.00
En heldig vinner får en pakke med Minne-hjørnets vintageark designet av Gudrun og Lene - samt to stempler fra den nye kolleksjonen byEvy.Åh, har hatt en helt fantastiske helg!!! Må nok bruke litt tid på å summe meg, og få fordøyd alle inntrykkene etter Ski-treffet :o)

Tusen takk til alle dere som var med på å gjøre Ski-treffet til en av de beste helgene i året *klæmme-på* Håper vi sees i mars!


9 kommentarer:

mettepip sa...

Tusen takk for en kjempflott helg Evy *klem* og hilsen i bloggen min;) Jeg har forsåvidt ikke "landa" helt enda jeg heller;)
Så mye herlig påfyll av både det ene og andre.
Kommer nok til å bruke laaang til for å få ryddet på plass igjen (rødmer lett). Da skal jeg kose meg storveis med fargelegging av noen av de søte snømennene dine!
Men blir nok Distress på meg som er så tålmodig av meg (he,he).
Klem fra
Mette

Filharmonica sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min, og for en fantastisk hyggelig helg i Ski :-)
Lekre stempler du har designet.. jeg har hamstret og gleder meg til å sette meg ned å lage julekort med dem :-))

Lene S sa...

Hallo du! Og takk for en herlig helg!:) Jeg har allerede begynt å glede meg til neste gang. Da skal jeg på fargeleggingsurs med deg ;)

KLEM!

bestevenn sa...

Takk for en hyggelig kveld. Det var noen kjempefine stempler du hadde. Jeg har ikke stemplet og malt noe særlig, har mest brukt bare tekststempler. Men jeg satt ved siden av en gjeng som bare stemplet og malte, så jeg endte da opp med noen av dine stempler, fargeblyanter og tusjer..... Takk for hyggelig inspirasjon og litt innsikt i riktig fargelegging. Sees nok til våren, ja.

Maya sa...

Heeeeiii Snuppa!!
Tusen tusen takk for ei heeeerlig helg!!
Og for att du lager så nydelige stempler til oss stempelgale *fnis*
Jeg sender deg en mail,en av de nærmeste dagene,vennen ;)
Det har blitt noen forandringer!!
Vi snakkes :)
Go`klemmer fra Maya :)

oheidia sa...

Takk for sist! Det var så koselig å treffe deg og takk for mange gode råd med fargelegging av stempler. Jeg har fargelagt to stempler og skal kanskje lage litt kort i kveld hvis det blir tid til det - må bare få ungene i seng og få gubben hjem (for da kan de mase på han i stedet for på meg).

Gleder meg til å ta å prøve flere stempler fra deg. Kjøpte jo 4 stk stempler fordi de var så nydelig sjarmerende alle sammen!!!!

Ja, men jeg vil gjerne være med å delta på blog candy også! Skriver litt om stemplene dine i min blogg og legger bilde av sjarmtrollet ditt der også!

Klem fra Heidi

oheidia sa...

Da har jeg forandret teksten litt og sendt dem videre til Minnehjørnet! Nå skal jeg lage kort!!!!

Klem igjen

oheidia sa...

Nå har jeg fått satt sammen det første malte motivet og gleder meg til å lage flere kort. Ligger noen ferdigmalte motiver og venter!

mettepip sa...

Hei igjen!
Har fått prøvd stemplene dine såvidt, og de trykket så godt - en fryd å stemple med! Har ikke fargelagt enda, men det kommer;)
Har noe til deg i bloggen min!
klem fra
Mette