lørdag 20. februar 2010

♥ Award ♥

Siden blogglesingen og -skrivingen min har vært laber, så har jeg jo ikke fått takket søte Hanna og koselige Lisa Marlene for denne awarden de har gitt meg. Bedre sent enn aldri: tuuusen takk begge to ♥ *mange klæmma*

Reglene er som følger:

1: Kopier awarden til bloggen din.
2: Link til personen som gav deg den.
3: Fortell 7 interessante ting om deg selv.
4: Velg 7 andre blogger som du sender den videre til.
5: Link til deres blogger.
6: Legg igjen en kommentar i deres blogger slik at de får vite om denne awarden.

Siden jeg er så treig, så har de fleste av dere allerede mottatt denne awarden, så da velger jeg å hopp elegant over pkt 4-6 ;o) *fnis*

Så var det de 7 interessante tingene om meg da... Vet jo ikke helt hva som er å betrakte som interessant for dere, men, men..

1. Jeg flyttet hjemmefra som 16åring - og hadde et "gjesteopphold" på 8 mnd i barndomsheimen da jeg var 25år (med 3 barn, mann og hund *folksomt*) fordi huset mitt hadde vært utsatt for brann.

2. Jeg har vært vokalist i et lokalt danseband *fnis* Syns egentlig det er veldig greit at det bandet er oppløst - og ikke planlegger noen gjenforening ;o)

3. Jeg har sittet i det lokale menighetsrådet siden 2005, er tekstleser i kirka og godkjent lærer og veileder i Gudsrikeleiken (overrasket?) ;o)

4. Jeg ELSKER sjokolade!!! Lys sjokolade!!! *mmmm* ...men bør holde meg unna, for jeg legger på meg bare jeg kjenner lukta!

5. I år har jeg og min beste venninne 30års jubileum som venninner ♥ Vi ble kjente da vi begynte i første klasse. Hun flyttet i andre klasse - og midt i tredje klasse flyttet vi til samme sted, og havnet i samme klasse igjen :o) Vi lekte at vi var tvillinger og at pappa'n vår var i verdensrommet, vi hadde også et eget språk!

6. Jeg har hatt "opprydding" i vennekretsen - så den er betydelig mindre enn før. Besluttet meg for at jeg ikke orket å bruke energi på "enveis-vennskap". Føles riktig i dag!

7. Jeg er obs på, og kvitter meg med, energityver i hverdagen! Man er sin egen lykkes smed ;o) (se også pkt.6)

Tja - om det var interessant er vel opp til dere...
Ha en fortsatt fin lørdagskveld! :o)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for at du tok Awarden, Evy-Kristin! Morro å høre litt om deg! ;o)

Lisa Marlene sa...

Så koselig det var å lese alle "hemmelighetene" dine. Var ikke alt jeg visste om deg, nei. ;) Ja, vi er nok med i treg-å-oppdatere-bloggen-klubben, men da er det jo ekstra gøy å kunne overraske når man endelig gjør det.

Jeg har jo et LO-prosjekt som jeg ikke har gjort noe me siden scrappedagen hos deg, så en ny scrappedag hadde vært supert! Trenger å rydde tid til det, kjenner jeg. :)
*klem*