torsdag 27. november 2008

Sweet 16

Tenk at ungen min er blitt 16 år!! Her er et bilde av Ine da hun var 1 1/2 år gammel, tatt i 1994 - se for en skjønn liten krølltopp :o)
Du har mange strenger å spille på og mange roller å fylle. Man kan undres på hvordan dagene og timene strekker til... Likevel har du alltid et smil til overs og omtanke for de rundt deg! Mye har du rukket i løpet av dine første 16 år - og vi føler oss trygge på at du kommer til å realisere dine drømmer og nå de mål du setter deg. Du er en sjelden kombinasjon av ytre og indre skjønnhet. Vi er utrolig stolte av deg! Du er full av humor, en gledesspreder. Talentene står i kø; en stemme som bergtar, en innlevelse som rører hjertestrenger, en utstråling som lyser opp ethvert rom. Ansvarligheten og ergjerrigheten du viser er unik - men, gi deg selv rom til å lene deg tilbake, senke skuldrene, lukke øynene og bare være!
For oss er du en strålende kombinasjon av "Iskongens hjelper", "Vinterjenta" og "Gabriella". Gratulerer så mye med 16års dagen! Håper du får en fin dag - og ønsker deg lykke til i denne hektiske førjulstida. Vi er kjempeglade i deg, Inemor!

*mange klæmma* Lasse, Kamilla, Cato & mamma <3Siden ikke Ine skulle være hjemme i dag, så feira vi litt på forskudd i går ettermiddag. Her er litt bilder fra bursdagskalaset:
Fikk en kjempeflott strikka-tunika fra tante Trine, Emilie og Sebastian - det var helt tydelig at den falt i smak :o)
Vi gav henne et gavekort på dansekurs - så etter nyttår blir det jazzdans på Kulturskolen i Harstad ;o)

Noe av det beste Ine vet er banana split - sa da har jeg forsøkt meg på Banana Split kake. Kan vel trygt si at det var stor suksess *kniis* Kaka ble borte på null-komma-svisj ;o)


Jeg hadde invitert Ine sin kjæreste - og vi benyttet anledningen til å ta litt bilder av dem, siden de hadde pynta seg ;o)
Flotte ungdommer, som jeg er veldig stolte av <3

3 kommentarer:

Ellen* sa...

For en nydelig hottentott - både i '94 og nå!:o) Gratulerer med bursdag i huset! Flotte bilder av kjæresteparet også.

gudrun sa...

Å, så hærlig ei jente du har! kjempesøte bilder av henne og kjæresten!!
Gratulerer med dagen! :)

Trine sa...

Ja, se der va d endelig bilda av d fine kjæresteparet :o)