torsdag 4. desember 2008

4.desember - og noen LOer

På Oktobertreffet i Ski fikk jeg laget noen LOer *jippi* Her er en av de:

Her er Lasse klar for elevkveld - styla av storesøster. Fant et tøft ark som var ferdig-tegnet, det var bare for meg å fargelegge ;o)
Fikk låne to tøffe stempler "Tøff&Kul" og "Tøff & kul gutt" fra Stempelglede av Anita. Tekstboks-skyen fikk jeg låne hos Trine - det er et stempel av Tove Svartkjønnli.

Laget også denne om Kamilla og katten hennes, Snutte. Han ble dessverre avlivet for 2 år siden - han har alltid vært en smule spesiell, men til slutt var vi litt redde for ham. Han lå på lur og angrep ungene da de kom hjem fra skolen - og var skikkelig "skummel". Det var med tungt hjerte at jeg besluttet at det beste for ham var å avlive ham. Hadde snakket med veterinæren og fortalt historien om Snutte, og hun anbefalte meg å avlive ham. For, som hun sa, det skjer faktisk at katter også blir psykisk syke og det kan "klikke" for dem :o(
Nå i ettertid har vi "glemt" de dårlige sidene til Snutte - og husker ham for den flotte, moromme og spesielle pusen han var <3

Den neste LOen har jeg fundert på lenge... Kjente at jeg måtte lage en til Kamilla om det å være det midterste barnet i familien vår.

Teksten er:
Kjære søte Kamilla! Jeg vet at det ikke er enkelt å være "barnet-midt-imellom". Ikke er du minst, heller ikke størst - du er alltid midt imellom. De er ikke yngst og ikke eldst, vil alltid være "fast i midten"... Jeg vil du skal vite at selv om du er midt imellom, ikke betyr at du forsvinner bak de andre. Du er en fargeklatt i livene våre og vi elsker deg for at du er deg! Fortsett å være deg selv - og spre lys og farger! - Mamma -


4 kommentarer:

Anonym sa...

Så fine disse var! Og det er ikke alltid greit å være i midten ;) Hilsen nr 2 av 4 *ler*

Åshild sa...

Så flotte LO'er, Evy-Kristin - hver på sin måte :)

Du, sender du over teksten og bildene som vi styret med på Ski-treffet? Vi jobber med å sy sammen artikkelen, skjønner du :)

Ha en fin adventshelg!

God klem og varme tanker
Åshild

Nina sa...

Kjempefine Loer du har laget :)
Håper Hanglar gutten trives i boksen din da. Mine stempeltrykk venter bare på å bli malt. Og du, har ingen av de fra før, så dette er kjempegøy. Og den whiff of joy engelen er bare sååååå søt.

Anita Hagen sa...

Åååååå så koslig å se igjen disse herlige LO'ene :0 Så bra at jeg har fått lokalisert deg sånn jeg fikk lagt deg til i bloggrunden min =)

Riktig riktig godt nyttår forresten.

Håper alt står bra til og at vi sees på Ski i mars!

Ha en aldeles nydelig lørdag videre!

God klem fra Anita